Gabriel Moura, primele declarații după ce a semnat cu Dinamo: “Sunt aici pentru a da totul pentru Dinamo”

Dinamoviștii se antrenează în Marbella Football Center, pe unul dintre terenurile unde Liverpool a pregătit finala Champions League.

În cantonamentul din Spania, și-a făcut apariția și noua achiziție a lui Dinamo, Gabriel Moura. Fundașul dreapta, în vârstă de 31, a oferi primele declarații în tricoul lui Dinamo.

“Antrenorul, mai ales că am lucrat cu el în sezonul trecut, am vorbit acum două săptămâni, acum ne-am pus de acord, am semnat și sunt aici pentru a da totul pentru Dinamo. Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare din România.

Neagoe este un antrenor care-i place mult să fie aproape de jucători, pentru el vorbesc rezultatele. A reușit să o țină pe Sepsi în primul an în prima divizie și a apoi a reușit să meargă în play-off cu Sepsi, e un antrenor foarte bun. Sperăm să depășim această ultimă performanță cu Dinamo”.

Despre primul amical: “N-am avut emoții pentru că eu l-am rugat pe Eugen Neagoe să mă bage să joc chiar dacă am făcut doar un antrenament înainte de meci. Am încercat să evoluez cât mai bine, am oferit o pasă, sunt fericit să îmbrac acest tricou. Și sper ca reușesc mai mult în meciurile oficiale.”

Despre el ca jucător: “Sunt un fotbalist care încerc să dau tot ce e mai bun din mine mereu pentru echipă, să-mi ajut colegii, să respect pe toată lumea, sunt jucător de grup, îmi place să vorbesc cu cei din jur, iar în interiorul terenul dau mereu tot ce e mai bun din mine ca să ajut echipa să câștigăm fiecare meci. Urăsc să pierd.”

Cu a fost primit: “Avem, practic, doar două zile împreună, dar m-au primit foarte bine, îi cunosc pe unii dintre ei pentru am jucat contra lor sezonul trecut, mi se pare un grup foarte unit, cred că vom face o treabă minunată.”

  • 31 de ani a împlinit Gabriel Moura pe 18 iunie
  • 35 de meciuri a jucat fundașul dreapta în sezonul trecut pentru Sepsi Sfântu Gheorghe

Lasă un răspuns