Dan Nistor, nemulţumit după victoria din primul amical: “Cred că se poate și mai bine”

Dinamo a câștigat cu 2-0 primul amical cu Eugen Neagoe pe bancă. Echipa noastră s-a impus în fața campioanei Irlandei de Nord, Linfield.

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor a vorbit la finalul meciului și a trasat concluziile după amicalul cu Linfield.

“A fost un meci destul de greu, cu o echipă agresivă. Ne bucurăm că am câtigat, dar, din punctul meu de vedere, mai avem mult de lucrat și de muncit. Să sperăm că în săptămânile următoare vom definitiva lotul și totul va fi bine. Cred că se poate și mai bine, mai rău n-are cum!”, a spus Nistor, pentru gsp.ro.

Despre victoria cu Linfiled a vorbit și nou venitul, Alexandru Răuță, mijlocașul de 26 de ani adus de la FC Voluntari. Acesta a s-a declarat mulțumit de jocul prestat și promite să o figură bună în Ștefan cel Mare.

“Suntem fericiți că am ieșit sănătoși de pe teren. A fost un antrenament bun, contra unei echipe bune. Cred că a ieșit bine. Fotbalul din ziua de azi e mai mult fizic, dar nu-i asta o problemă. Sper să dovedim că purtăm tricoul lui Dinamo cu mândrie. Am mai avut și în trecut oferte să vin aici, dar am ajuns acum la echipă și sper să avem rezultate bune. Voi da totul!

Cred că putem spera la mai mult decât play-off-ul, dar mai întâi trebuie să mulțumim suporterii”, a spus și Alexandru Răuță pentru sursa mai sus citată.

Lasă un răspuns