Eugen Neagoe, după primul succes din Spania: “Băieții au avut o atitudine bună”

Dinamo a câştigat miercuri primul meci cu Eugen Neagoe pe banca tehnică. Acesta a fost primul meci al nostru din cantonamentul din Spania.

“Câinii roșii” i-a învins pe nord-irlandezii de la Linfield cu scorul de 2-0. Cei doi marcatori au fost atacanţii Montini şi Daniel Popa. Noul antrenor în vârstă de 51 de ani, a vorbit la final despre primul amical din această vară.

„Este un antrenament reușit. Îmi pare rău că s-au accidentat Muțiu și Corbu, sper să nu fie probleme cu ei, ar fi păcat să piardă din pregătire. Este normal să fim un pic obosiți în perioada asta, dar băieții au avut o atitudine bună și agresivitate, așa cum le-am cerut. Mi-aș fi dorit să ținem mai mult de minge, să avem posesie și control asupra jocului.

Sincer, nu prea îmi place să remarc jucătorii, individual. Important e că echipa a reacționat bine după antrenamentele bune pe care le-am avut. Mâine, drept recompensă, avem două antrenamente”, a spus Eugen Neagoe, pentru gsp.ro.

Eugen Neagoe le ține pumnii, naționalei României U21 în meciul cu Germania U21, din semifinalele Campionatului European de Tineret. Antrenorul lui Dinamo a avut și un mesaj pentru tricolori: “Le țin pumnii. Am emoții, ca toți românii. Ne dorim să ajungem în finală. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc. Suntem aproape de a fi campioni europeni, dar cel mai important este meciul de mâine seară. Oricum este o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc, suntem în semifinală, dar să ajungem în finală ar fi formidabil pentru noi toți”.

Lasă un răspuns