OFICIAL | Brito la Dinamo

Brito a semnat deja un contract cu Dinamo si maine este asteptat in cantonamentul din Marbella. Probabil el nu va fi folosit in amicalul cu Wigan.

Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito), in varsta de 31 de ani, a ajuns la o intelegere cu Dinamo. Mijlocasul ce va implini 32 de ani in noiembrie este liber de contract dupa ce intelegerea cu Xanthi a expirat. Brito a evoluat in doar doua campionate, Portugalia si Grecia. In portugalia a evoluat doar in prima liga, asta este un semn bun, nu a trecut pe la echipele de top, insa a evoluat la un nivel decent. El a trecut pe la echipe precum Gil Vicente, Boavista, Maritimo.

Cel mai bun sezon a fost in tricoul Boavistei, in stagiunea 2014/2015, cand a marcat 4 goluri. A petrecut doi ani si in Grecia, la Xanthi. In primul sezon lucrurile au mers bine, a marcat 4 goluri in 22 de meciuri de campionat, a fost titular constant. In ultimul sezon, a marcat un singur gol in 19 meciuri, a fost titular in doar 9 partide. El este mijlocas de banda, a fost folosit atat in stanga, cat si in dreapta.

Jucatorul loveste mingea bine cu ambele picioare, asta este un avantaj, deoarece Dinamo duce lipsa de stangaci. Dinamo a suferit in banda in sezonul trecut, mai ales dupa plecarea lui Salomao, Brito poate fi un jucator care sa acopere lipsuri din acea parte a terenului, desi cred ca va mai fi adus un jucator tot in banda.

Lasă un răspuns