Iordănescu Jr. este atent la transferurile făcute de Dinamo: “Un jucător extrem de bun în orice angrenaj”

Filip Mrzljak (26 de ani) a ajuns la un acord cu Dinamo, iar oficialii i-au cumpărat bilet pentru a merge diseară în cantonamentul din Marbella.

Mijlocașul croat pentru care Eugen Neagoe a insistat încă de la sosirea în Ștefan cel Mare a sosit în sfârșit. Negocierile au durat în jur de o lună, dar într-un final fostul căpitan al Astrei a fost convins. Închizătorul este dorit și de antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş. Edi Iordănescu a vorbit despre noul jucător al lui Dinamo, în vârstă de 26 de ani, care va juca în ”Ştefan cel Mare”, după ce şi-a încheiat contractul cu Astra Giurgiu.

”Mrzljak este un jucător pe care eu l-am luat şi l-am debutat în prima ligă din România, l-am luat la Pandurii, l-am debutat, a crescut, s-a maturizat, între timp eu am ajuns la Astra şi l-am adus şi acolo. Un jucător extrem de bun în orice angrenaj, dar din punct de vedere financiar era greu să îi satisfacem pretenţiile.

Nu mă interesează un jucător care semnează în altă parte, eu îi urez baftă, e un jucător care e aproape de sufletul meu”, a spus Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Pe lângă Mrzljak, sub comanda lui Neagoe mai sunt încă doi jucători pe care Iordănescu i-a pregătit la formaţia din Târgu-Jiu: Alexandru Răuţă şi Dan Nistor. Tehnicianul de 41 de ani, continuă să se mândrească cu foștii săi elevi.

“Pe Răuţă eu l-am adus la Pandurii, l-am debutat şi pe el în prima ligă, a debutat cu mine, Nistor la fel. Este axul central cu care am lucrat şi îmi va face plăcere să îi întâlnesc. Sunt jucători valoroşi, buni, care merită să joace în tricoul lui Dinamo, sunt sigur că vor face treabă extraordinar de bună în tricoul lui Dinamo. Nistor este deja un lider acolo, este căpitanul lui Dinamo şi le doresc baftă în toate jocurile, mai puţin în cele cu Gaz Metan şi le promit că o să am o grijă specială”, a mai punctat Iordănescu, pentru sursa citată.

Dinamo i-a transferat în această vară pe: Cătălin Straton, Riccardo Piscitelli, Kevin Bru, Gabriel Moura, Slavko Perovic, Florin Bejan, Andrei Sin, Alexandru Răuţă şi Armindo Rodrigues Mendes Furtado ”Brito”.

Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Zenke, Neicuțescu, Dudea, Papazoglou, Reda Jaadi, Nabil Jaadi, Aliji.

  • Pentru Mrzljak, Dinamo ar urma să fie al treilea club din România, după Pandurii Târgu-Jiu şi Astra. În Croaţia, mijlocaşul a mai evoluat pentru NK Sesvete, Dinamo Zagreb şi NK Lokomotiva.

Lasă un răspuns