Sârbul Slavko Perovici dorește să uimească în Liga I: “Acum, că sunt “câine”, mușc din rivali”

Dinamo a ajuns zilele trecute, la un acord cu jucătorul Slavko Perovici pentru a evolua la echipa din Ștefan cel Mare, în campionatul ce urmează să înceapă peste două săptămâni.

Atacantul în vârstă de 30 de ani, a spus într-un interviu, că e gata de duelurile din Liga I.

“Nu vreau să vorbesc de calitățile mele, o să vedeți când începe campionatul! Fanii să vină la stadion și vor avea ce vedea. Sunt bun cu mingea, încerc să caut spații, sunt bun acolo, în gura porții. Nu excelez la jocul cu capul, dar bănuiesc că ați observat că nu sunt înalt ca Ibrahimovici. Poziția mea e în centrul atacului, dar joc unde decide clubul, antrenorul, eu nu fac figuri. Pot evolua și-n bandă, fără probleme. Am ales Dinamo fiindcă voiam ceva de tradiție. Știam că nu o să mai am banii din Turcia, dar voiam un alt stimulent. Venind la Dinamo, un club mare, chiar am pus banii pe ultimul plan.

Am înțeles din ceea ce am citit că Dinamo e cel mai tare club din România, ca tot, că are tradiție. Am jucat în derby-urile dintre Steaua Roșie și Partizan, știu ce înseamnă rivalitatea, eu știu cum e să joci în meciuri încinse. Știu să mușc din adversar, știu cât de mult contează pentru fani.

Sunt material sârbesc. Pitbull! Acum, că sunt
“câine”, mușc din rivali. Noi, în Serbia, am fost obișnuiți cu greutățile, știm că e dificil să-ți câștigi pâinea. Nimic nu ți se oferă gratis sau pe ochi frumoși. Voi încerca să arăt că sunt feroce pe teren, că sunt bătăios, ca să ajut Dinamo. Orice atacant își dorește să fie golgeter, chiar dacă nu o declară. Și eu vreau să fiu cel mai bun, vreau să dau câte goluri voi putea. Dar eu am avut și multe assist-uri pe unde am fost. Nu sunt disperat să marchez eu, să ies în față, să mă dau mare, sunt foarte altruist. Fiindcă viața îți întoarce serviciul. Fiecare vârf vrea să dea 15-20-25 de goluri, însă mă împlinește să înving”, a spus Slavko Perovici pentru gsp.ro.

Dinamo i-a mai transferat în această vară pe: Riccardo Piscitelli (25 de ani, portar), Kevin Bru (30 de ani, mijlocaș central), Gabriel Moura (31 de ani, fundaș dreapta), Slavko Perovici (30 de ani, atacant), Florin Bejan (28 de ani, fundaș central), Andrei Sin (27 de ani, mijlocaș), Alexandru Răuță (27 de ani, mijlocaș), Cătălin Straton (29 de ani, portar) și Brito (31 de ani, mijlocaș).

Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Zenke, Neicuțescu, Dudea, Papazoglou, Reda Jaadi, Nabil Jaadi, Aliji.

  • 5 goluriîn 21 de meciuri a înscris sezonul trecut pentru Istanbulspor

Lasă un răspuns