Slavko Perovic: „Am auzit de Dinamo, de istoria sa mare și de succesele în Cupa Campionilor și în cupele europene”

Dinamo continuă campania de achiziții și la prezentat pe site-ul oficial, la miezul nopții de marți spre miercuri, pe Slavko Perovic.

Atacantul sârb, în vârstă de 30 de ani, a jucat cinci sezoane pentru Steaua Roșie Belgrad, în perioada 2006-2011, a dezvăluit într-un interviu că a venit nepregătit fizic.

„Cu Dinamo am vorbit și anul trecut, când am devenit liber de contract în Turcia, dar au fost ceva probleme cu taxele. Așa că nu am ajuns la o înțelegere, dar în acest an s-au redeschis discuțiile. Nu m-am gândit prea mult înainte să vin aici și am ales Dinamo, nu alte echipe din Turcia.

Dinamo este un club mare și am auzit lucruri foarte bune despre Dinamo, despre suporteri. În urmă cu mulți ani am auzit de Dinamo. Când eram mic copil.Este un club mare. În Serbia sunt Steaua Roșie și Partizan, iar aici sunt Dinamo și Steaua. Când am început să mă interesez de fotbal, să caut informații despre alte campionate, am auzit de Dinamo, de istoria sa mare și de succesele în Cupa Campionilor și în cupele europene”, a spus Slavko Perovic, pentru un cotidian de presă.

Primul străin care a semnat cu Dinamo în perioada Eugen Neagoe, a vorbit și despre fanii lui Dinamo, pe care îi apreciază: „Am auzit doar lucruri bune, sunt fani frumoși, că iubesc clubul. Dinamo e cel mai mare club din România. Vreau din suflet să-i văd la meciuri. Am văzut câteva clipuri cu fanii lui Dinamo anul trecut, la primele tratative. Am văzut cum sunt. Sprijină echipa. Sper că va fi așa și anul acesta”, a afirmat atacantul sârb.

  • 14 goluria marcat Perovic în ultimii 4 ani, timp în care a evoluat numai echipe de liga a 2-a din Turcia
  • 75.000 € e cota de piață a lui Slavko Perovic