AUDIO | Ion Pîrcălab: “Sunt supărat, așteptăm să vedem ceva mai frumos la Dinamo”

Ion Pîrcălab (77 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, pentru care a evoluat între 1961 și 1970, a vorbit la Sport Total FM, despre echipa națională de tineret dar și despre situația din cadrul clubului cu care a cucerit patru titluri consecutive de campion al Romaniei.

“Sunt supărat, așteptăm să vedem ceva mai frumos la Dinamo, fotbaliști adevărați și o echipă mai bună, ca să putem ataca la primele locuri. Asta a promis și Rednic, promite și noua conducere, dar sunt numai promisiuni, nu știu cât se vor realiza”, a spus Ion Pîrcălab despre situația de la Dinamo.

„Este o realizare extraordinară pentru români și meritul cel mai mare, în afară de conducerea tehnică, o are Gică Hagi, a cărui academie a scos acești fotbaliști minunați.

Singura dată când i-am văzut mai slăbuți la acest turneu, a fost cea de-a doua repriză cu Germania, atunci când au cedat fizic.

Această echipă va demonstra că va fi echipa României de bază, pentru că joacă un fotbal adevărat, curat. Toți sunt jucători tehnici, lucrați de mici și asta datorită lui Hagi”, a spus cel poreclit “Sageata Carpaților” despre naționala de tineret.

Ion Pîrcălab a mai vorbit în cadrul emisiunii „Liga de weekend” de la Sport Total FM și despre Cornel Dinu și conducerea clubului Dinamo.

Lasă un răspuns