VIDEO | Gabriel Moura a dezvăluit ce l-a făcut să accepte oferta lui Dinamo: „Sunt hotărât, semnez cu oamenii ăștia! Dacă au suporteri atât de fanatici”

Dinamo l-a transferat în această vară pe fundașul dreapta Gabriel Moura ( 31 de ani), ultima oară la Sepsi Sfântu Gheorghe. Clubul nostru fiind în plin proces de consolidare a lotului pentru noul sezon.

Gabriel Moura se anunță prima opțiune de fundaș dreapta a lui Dinamo. Brazilianul a afirmat într-un interviu, că farsa suporterii dinamoviști pentru FCSB, din meciul cu Manchester City, l-a făcut să semneze cu formația din Ștefan cel Mare.

”Eu nu pot spune că știu toată istoria clubului, dar am început să citesc și să aflu, mă ajută și fratele meu, care-mi trimite direct pe telefon articole și filmulețe. Așa am aflat o chestie care mi s-a părut foarte tare, amuzantă, dar serioasă, oricum ceva formidabil.

Citeam despre rivalitatea cu Steaua sau cu FCSB și fratele meu mi-a trimis un articol cu poze despre un mozaic, coregrafie cum îi spuneți voi, făcut de fanii dinamoviști la un meci de Champions League al adversarilor. E vorba de chestia aceea cu numele clubului, cu ‘Doar Dinamo București’.

Mi s-a părut tare de tot, mai ales că nu e vorba de un singur om care s-o facă, era decupată parcă din filme. Da, grozavă păcăleală! Eu, când am citit, eram pe punctul să ajung la un acord cu Dinamo, mai aveam o ofertă și din Letonia, dar mi-am zis: ‘Gata, sunt hotărât, semnez cu oamenii ăștia! Dacă au suporteri atât de fanatici, e ceea ce-mi trebuie’. Chiar nu știam de chestia asta cât am jucat la Sepsi”, a spus fundașul dreapta într-un interviu acordat Gazetei.

  • 600.000 € este cota brazilianului pe transfermarkt
  • 90% este procentajul minutelor jucate de Moura în tricoul lui Sepsi sezonul trecut, când a strâns 35 de partide în toate competițiile
  • 7 cartonașe galbene a strâns sud-americanul pentru Sepsi în ediția precedentă
  • 6 cluburi avea Gabriel în CV, înainte de Dinamo: Guaranyi, Mirandela, Penafiel, Gil Vicente, Anorthosis Famagusta și Sepsi