Neagoe mai renunță la un jucător adus de Mircea Rednic

Mijlocașul din Mali, Mamoutou N’Diaye este următorul jucător care o va părăsi pe Dinamo în această vară.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Marbella, dar ultimele transferuri de la echipă l-au determinat pe antrenorul Eugen Neagoe să aleagă între fostul mijlocaş de la Gent şi Antwerp şi Ioan Filip.

Astfel, Neagoe a decis ca Filip să rămână la Dinamo, scrie Radio Dinamo1948, iar jucătorul adus de Mircea Rednic în ”Ştefan cel Mare” a fost anunţat că nu intră în planurile antrenorului pentru sezonul următor: “Este un băiat de mare caracter, dar i-am explicat că am adus alţi trei jucători pe postul lui şi că nu mă mai bazez pe el. Nu am venit să dau pe nimeni afară, singurul meu obiectiv este să formez o echipă puternică la Dinamo” , a spus Eugen Neagoe, pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo1948.

Astfel, Mattia Montini, Linas Klimavicius şi Ioan Filip sunt singurii jucători aduşi de Mircea Rednic păstraţi în lot de ”Geană”.

  • 18 partide a strâns N’Diaye în tricoul echipei din noastre, reuşind să marcheze un singur gol, într-o partidă cu FC Botoşani, încheiată cu scorul de 1-0.

Lasă un răspuns