VIDEO | Liviu Ganea rupe tăcerea: “Giovani Becali mi-a zis clar că nu o să mai joc la Dinamo

Liviu Ganea (31 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo din perioada 2005-2011, a povestit un episod incredibil pe care l-a avut cu fostul său impresar Ioan Becali.

Totul a pornit în 2011, când agentul său a vrut să-l transfere de la Dinamo la Astra. Oferta era una de 200.000 de euro la semnătură, 10.000 de euro lunar, casă în Ploieşti şi primă de 1.000 de euro pentru fiecare gol marcat. Dar, jucătorul a refuzat când a observat că termenii trecuţi în acte nu erau cei negociaţi. La 8 ani distanță, Liviu Ganea iese și-l acuză în termeni duri pe Ioan Becali.

Fostul atacant a povestit în emisiunea ProSport LIVE, că după aventura la Dinamo trebuia să ajungă la FC Vaslui, dar că Adrian Porumboiu a primit un telefon pentru a nu-l accepta pe Liviu Ganea.

“Am colaborat cu Victor Becali şi curios e că m-am înţeles foarte bine cu el, dar, după ce a intervenit domnul Giovani, nu ne-am mai înţeles deloc. În 2011, nu am vrut să-mi prelungesc contractul cu Dinamo şi am fost cam obligat să plec de la echipă, mi s-a spus că dacă nu pleci, aici nu mai joci şi asta îmi zicea un impresar, nici conducerea, nici preşedintele, nici antrenorul… Asta e realitatea. Giovani mi-a zis asta.

Atunci, înainte să plec la CFR, am rupt practic legătura cu el. Mi-am dat seama de influenţa pe care o are în club şi a trebuit să plec, să-mi caut altă echipă. Am vorbit cu domnul Badea, mi-a zis că e de acord să părăsesc clubul şi să-mi găsesc o echipă care să dea o sumă de bani.

Singura ofertă a fost CFR şi aşa am ajuns acolo. Au mai fost discuţii şi cu Vaslui, dar domnul Porumboiu avea influenţă tot de aici, de la Bucureşti. A zis pas, deşi m-a chemat la el, la sediul firmei, mi-a plătit avionul”, a povestit Liviu Ganea la ProSport LIVE.

3 trofee a câștigat Liviu Ganea cu Dinamo: Liga 1 (2006-2007), Cupa României (2004-2005) și Supercupa României în 2005

Lasă un răspuns