Florin Prunea: ”Dacă nu intrăm în play-off, nu avem ce să căutăm la Dinamo”

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, le-a promis fanilor că istoria din ultimii doi ani nu se va mai repeta și că echipa lui Eugen Neagoe se va califica în play-off. În caz contrar, fostul portar își va da demisia.

”Eu le promit fanilor că vom face o echipă de care să fie mândri. Domnul Negoiță ne-a zis că dacă găsim ceva care să fie peste ce avem acum, să-i dăm drumul.

El vrea să vândă, dar nu oricui. Primul obiectiv e să intrăm în play-off. Ar fi un pas important, trebuie să revenim acolo unde ne e locul. Performanța pe care ne-o dorim e să intrăm în primele 4 locuri. Dacă nu intrăm în play-off, n-avem ce să căutăm la Dinamo. Avem toți aceeași clauză”, a spus Prunea pentru Digi Sport TV.

Oficialul echipei a vorbit și despre momentul în care suporterii au intrat în baza de la Săftica și n-au mai lăsat să se desfășoare conferința de prezentare a antrenorului Eugen Neagoe.

„Suporterii n-aveau ce să caute în cantonament când am vrut să-l prezentăm pe Neagoe. A fost o greșeală a clubului. Nu se va mai întâmpla niciodată asta. Dacă-mi vor scrie și mie suporterii pe garduri, eu voi încerca să am un dialog cu ei. Nu se poate întâmpla ceva atât de grav încât să n-ai un dialog cu ei. Noi fără suporteri suntem zero”, a afirmat Prunea.

Lasă un răspuns