Motivul pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: “Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui”

Athanasios Papazoglou, 31 de ani, a fost prezentat de Dinamo ca o adevărată lovitură, în iarnă, atunci când a fost convins să semneze cu “cîinii roşii”. Conducerea împreună cu antrenorul au hotărât acum să-i arate uşa.

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, a dezvăluit de ce a renunțat clubul la serviciile atacantului, deși în sezonul trecut a marcat 4 goluri în 14 meciuri. Oficialul dinamovist crede că Papazoglou este motivul pentru care un jucător din Grecia dorit în această vară de Dinamo nu a mai ajuns în Ștefan cel Mare. Președintele clubului a dezvăluit că Papazoglou i-ar fi transmis acestuia să nu vină la Dinamo deoarece suporterii amenință jucătorii, iar lucrurile nu sunt în regulă.

„Trebuie să vă spun povestea, că le-am transmis suporterilor că vom fi transparenți. Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui. Am vrut să transferăm un jucător din Grecia. Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii.

Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece. Nu e un jucător rău, dar nu mai puteam să continuăm cu el”, a declarat Florin Prunea potrivit digisport.ro

Lasă un răspuns