Ionuț Negoiță dorește o întâlnire cu suporterii lui Dinamo: „Nu suntem sălbatici!”

Președintele lui Dinamo, Florin Prunea a anunțat, duminică seară, că suporterii și oficialii clubului vor avea o întâlnire zilele următoare, la care va lua parte și patronul Ionuț Negoiță.

„Ne-am întâlnit cu șefii galeriei. Eu îi înțeleg. Nu mai au răbdare. Domnul Negoiță vrea să se întâlnească și el cu suporterii. Și eu vreau să ne întâlnim. Suntem oameni civilizați, nu suntem sălbatici. Am vorbit cu domnul Negoiță și a spus că oricând participă la o discuție cu ei. Suntem foarte aproape să finalizăm treaba asta până începe campionatul. Eu le promit că vor avea o echipă de care să fie mândri. La meciul cu Craiova vom avea peste 25.000 de spectatori”, a spus Florin Prunea la Digisport.

Actualul președinte al echipei, este convins că suporterii dinamoviști vor reveni alături de echipă: „La meciul cu Craiova vom avea peste 25.000 de spectatori. Eugen Neagoe le-a spus jucătorilor că au ajuns la un club imens. Toți vorbesc doar despre suporteri. Câștigați cu Viitorul și veți vedea câți suporteri veți avea acasă cu Craiova”, a mai spus Prunea.