Conferinţă De Presă | Probleme de lot pentru Neagoe, înainte de primul meci oficial la Dinamo: “Vor avea un program separat”

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra Viitorului, în prima etapă din noul sezon din Liga 1. Eugen Neagoe, a vorbit despre debutul său pe banca echipei.

Principalul lui Dinamo a dat detalii despre problemele pe care le are din cauza accidentărilor și a anunțat că mai vrea să transfere doi jucători.

„Avem un început de campionat frumos, chiar dacă nu mi l-am dorit. Ar fi frumos să începem campionatul cu o victorie. Vreau 9 punctele după primele 3 etape.

Știm foarte bine adversarii de mâine. Viitorul e una dintre cele mai bune echipe din campionat. Are jucători valoroși, chiar dacă mulți sunt tineri. Chiar dacă pierde jucători, vin alții! Știm cum se lucrează la Hagi.

Laurențiu Corbu, Dan Nistor și Brito nu vor face deplasarea.Vor avea un program separat. Au probmele medicale. Sperăm ca Nistor și Brito să fie apți pentru meciul cu Craiova”, a declarat Eugen Neagoe la conferința de presă.

Eugen Neagoe susţine că Dinamo aproape că şi-a definitivat lotul pentru noul sezon. Antrenorul în vârstă de 51 de ani susţine că nu vor mai plecat jucători şi aşteaptă încă două transferuri, pentru a acoperit punctele slabe care au mai rămas.

”Ne mai dorim doi jucători, dar în acest moment sunt mulţumit de lotul pe care îl avem la dispoziţie. (Ce aţi mai avea nevoie?) De încă doi jucători valoroşi. (Pe ce posturi?) Nu aş vrea să vă spun exact despre ce posturi este vorba.

Nu vom mai renunţa la jucători. În acest moment se antrenează cu noi, şi astăzi o să îl vedeţi, este prezent, va fi la antrenament. Am avut o discuţie cu el, dar este în programul nostru”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Lasă un răspuns