Ionel Dănciulescu este încrezător înaintea startului de campionat + mesajul său pentru suporterii dinamoviști

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre primul meci oficial în noul sezon competițional.

Fostul atacant al lui Dinamo, este încrezător în noua echipă și asigură că echipa noastră va intra în play-off. Tot odată, “Corbul” face apel la fanii dinamoviști și se așteaptă la un număr impresionant în special la meciul cu Craiova.

“Începe un nou sezon, eu sunt încrezător în ceea ce urmează să facem în acest campionat. Îmi doresc ca suporterul dinamovist să fie alături de noi. Ştiu că e un moment greu, au fost ceva divergenţe în trecut, dar noi sperăm prin jocul prestat şi rezultatele pe care le vom avea să îi aducem aproape de noi. Trebuie să înţeleagă şi ei că fără aportul lor nu vom putea avea rezultate. Nu vom reuşi absolut nimic dacă nu avem suportul lor, asta e clar. Mai ales în această perioadă în care lucrurile arată destul de bine. Şi spun lucrul acesta pentru că am fost în cantonament, am văzut cum lucrează Eugen şi cum reacţionează echipa.

În plus, o doleanţă mai veche a suporterilor noştri era să jucăm pe Arena Naţională. Am făcut lucrul acesta pentru ca ei să fie în număr cât mai mare alături de noi. Aşa că sper să avem cât mai mulţi suporteri să ne susţină. Ştiu că nu e uşor pentru că venim după ani grei de suferinţă. Spiritul lui Dinamo a trăit în special datorită acestor suporteri minunaţi. Trebuie să ne unim pentru că în momentele grele numai aşa putem răzbate şi să revenim în elita fotbalului românesc. Şi dacă vom fi uniţi vom reuşi. Fără suportul lor ne va fi foarte greu. Orice început de campionat e mai dificil, echipele trebuie să mai lucreze din punct de vedere al omogenităţii. E un pic mai greu pentru orice echipă, dar sper să nu fie şi pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dinamo are acum la mijlocul terenului unii dintre cei mai buni jucători din campionat. Din păcate, Dan Nistor e accidentat acum şi nu va evolua în această etapă.

Nu vrem să promitem lucruri măreţe, dar obiectivul principal este să intrăm în play-off şi sunt convins că vom reuşi lucrul acesta. După care vom vedea ce va fi. Dar nu putem să mergem în faţa suporterilor dinamovişti şi să promitem că vom câştiga campionatul. Lucrurile trebuie să vină de la sine, treptat. Obiectivul primordial este să intrăm în play-off. Şi eu sunt convins că vom fi acolo la finalul sezonului regulat”, a spus Ionel Dănciulescu în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Viitorul.

Dinamo București va juca în deplasare cu FC Viitorul într-un meci contând pentru Liga 1 (ediția 2019-2020, etapa 1), programat luni, 15 iulie (ora 21:00), pe stadionul “Central” din Ovidiu.

Cătălin Straton, Riccardo Piscitelli, Kevin Bru, Gabriel Moura, Slavko Perovic, Florin Bejan, Andrei Sin, Alexandru Răuţă, Armindo Rodrigues Mendes Furtado ”Brito” şi Filip Mrzlijak sunt jucătorii pe care Dinamo i-a mai transferat în această vară.

Lasă un răspuns