Gheorghe Hagi e precaut înaintea partidei de la Ovidiu: „Dinamo e puternică! Are spirit și istorie”

Echipa noastră va juca în deplasare cu FC Viitorul într-un meci contând pentru Liga I (ediția 2019-2020, etapa 1), programat luni, 15 iulie (ora 21:00), pe stadionul “Central” din Ovidiu.

Antrenorul gazdelor, a lăudat echipa lui Eugen Neagoe şi consideră că Dinamo, în ciuda problemelor din această vară, este o echipă puternică.

“Este un nou început și va fi greu, drumul e foarte lung. Îmi doresc o echipă care are foamea să se antreneze și să joace fotbal bun. Întâlnim un rival cu tradiție, istorie, a făcut foarte multe schimbări în această vară: președinte, antrenor, ambii cu multă experiență și cunosc foarte bine Liga 1, apoi jucătorii aduși, cu care au format un lot competitiv. Dinamo este puternică, are spirit și istorie, dar și noi am crescut.

Jucăm acasă, ne dorim să luăm cele 3 puncte și să începem sezonul mai bine decât în anii trecuți, atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Atmosfera este bună, momentul este bun, am câștigat Supercupa în fața campioanei (n.r. 1-0 cu CFR) și vrem să continuăm pe aceeași linie. Am încredere în lot, chiar dacă au plecat trei jucători importanți. Avem soluții, am demonstrat-o și în campionatul trecut, când ei au lipsit, iar echipa a câștigat”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă dinaintea meciului.

  • Viitorul – Dinamo este ultimul meci al etapei inaugurale din Liga 1. “Câinii” au un început de campionat de foc în care vor juca împotriva Viitorului, Craiovei şi cu CFR Cluj în primele trei etape.

Lasă un răspuns