Promisiunea lui Florin Prunea, după dezastrul de la Ovidiu

Dinamo a început cum nu se putea mai prost noul sezon și a suferit o umilință groaznică, 0-5 cu Viitorul, iar jucătorii însă nu-și revin din șoc.

Managerul general, Florin Prunea (50 de ani), a vorbit la Digi Sport ce s-a întâmplat a doua zi la antrenament. Asta după ce fanii dinamovişti, au intrat pe teren la scorul de 3-0. din Prunea este convins că jucătorii și-au învățat lecția.

„În pregătire, am văzut o echipă care s-a pregătit exemplar. La 2-0 am picat total. Am avut o posesie 51-49, dar când am văzut pasele decisive 13-3 pentru Viitorul, cred că aici s-a făcut diferența și scorul este unul corect.

Eu cred că jucătorii au înțeles că nu ne iartă nimeni. Când ne este atacată casa, nu pot să întoarcă și obrazul celălalt. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova.

Eu nu sunt păpușarul nimănui. În momentul în care vom simți că nu putem să facem performanță, cu siguranță că nu vom mai fi aici.

Eu nu sunt apărătorul lui Ionuț Negoiță, dar eu trebuie să le spun suporterilor realitatea. Omul ăsta va vinde clubul, omul s-a săturat, dar nu va vinde în orice condiții. Îl interesează pe mâna cui va fi acest club. Eu am vorbit cu el, are încredere în noi”, managerul general al lui Dinamo, pentru sursa mai sus citată.

Florin Prunea, a mai lansat câteva ”înțepături” la adresa celor de la FC Viitorul după incidentele produse de fanii ”câinilor” la meciul din prima etapă a Ligii 1.

Fostul portar a lăsat să se înțeleagă că o parte din vină o poartă și gruparea gazdă, care nu a avut cele mai bune condiții organizatorice.

„Eu nu pot să înțeleg, domn`le, cum la o partidă de Liga 1 nu poți să asiguri o organizare bună. Stewardzii alunecau pe teren. În tribună, am văzut și copii cu mamele lor, care erau foarte speriați. Pe de altă parte, îi înțeleg pe suporteri și am avut o întâlnire cu ei înainte de meci.

L-am rugat pe observator să nu îi evacueze, pentru că se vor liniști. Pe de altă parte, era periculos și exista riscul ca lucrurile să degenereze. Am încercat să vorbesc să îi evacuăm în liniște. Ăștia nu sunt niște vagabonzi, au și ei business-urile lor, au și ei familii. Eu am văzut oameni acolo care nu au fost de acord cu aceste manifestări. Au fost dinamoviști și în tribuna I, care mi-au spus Florine, nu se poate, uite ce se întâmplă, ne facem de rușine”, a mai spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.