Negoiță rupe tăcerea și amenință suporterii: “Suntem o țară de bărbați sau ce suntem?”

Ionuț Negoiță a ieșit la atac după Viitorul – Dinamo 5-0. Patronul clubului a anunțat că într-o lună va vinde clubul și continuă războiul cu fanii dinamoviști.

Acesta a vorbit la sport.ro despre situația de la Dinamo, dar nu își asumă nimic, continuă să dea vina pe Rednic și pe suporteri pentru situația creată.

“Sunt suporteri instigati de altii, care vor sa conduca clubul pe banii altora. In conditiile in care am terminam dezastruos sezonul trecut, cand a fost iarna la indemana, cu toate conditiile create si am terminat pe 9, era nevoie de o schimbare. Mi se pare ciudat comportamentul unora. Macar incercam pe altcineva, a fost lasat cineva, nu a reusit, atunci trebuie o schimbare.

Am vreo 3 discutii, am lasat mult din pret, voiam sa recuperez 30-40% din ce am investit, am coborat, discutii sunt si sper sa se finalizeze. Decizia de a vinde e reala, cum i-am propus si lui Rednic, cu el cobor si mai mult la pret. Numai sa vina, sa isi asume responsabilitatile. Un club facut de la zero de Hagi, jos palaria, felicitari.

Nu sunt din domeniu, las pe altii, pe Rednic, sa vina. Am spus ca sunt tot felul de gainari, care isi dau cu parerea, ca eu nu vreau sa vand. E un club public, unul din cele mai mari cluburi ale Romaniei, discutam, negociem. Nu a mai venit nimeni. Nici macar liderii surporterilor, cu care am fost in dialog tot timpul, nu au mai zis nimic. Atunci e ceva foarte dubios in spate.

Eu doar am cheltuit bani in fotbal, sunt o gramada de dinamovisti pe hartie, despre ce vorbim. Suntem o tara de barbati sau ce suntem?

Rednic nu m-a cautat sub nicio forma, sa zica dau 5 lei, nu m-a cautat, l-am tot asteptat. Am spus si public, vreau o contraoferta, este un club. Numai Saftica valoreaza 2 milioane. Vino sa faci o oferta, sa preia clubul si sa duca mai departe. Ne ascundem ca strutul. Cand suntem grozavi, ne rupem in figuri, cand e momentul adevarului, o dam cotita.

Jucatorii care au venit acum, sunt fata de alte dati, au jucat, nu oriunde. Astra, Iasi, Medias, sunt jucatori buni, consider ca a fost un accident, sunt convins de acest lucru“, a spus Negoiţă pentru sursa mai sus citată.

Finanțatorul lui Dinamo a vorbit și despre situația financiară, dar și despre demiterea lui Neagoe: “Datorii sunt un milion de euro, niciun club din Romania nu este fara datorii, restul au datorii mai mari, nu sunt la stat insa, certificatul fiscal este zero. Sa vina cu o contraoferta, vino cu liderii fanilor care te sustin neconditionat, ajung sa cred ca il sustineau si daca retrogradau. Sa vina sa gasim solutii. Instigati, nu faceti decat rau. A si spus-o Rednic, e sincer cateodata, s-ar bucura sa ajunga ca Rapid, am vazut ca a fost aproape sa ne duca acolo. Daca asa se apreciaza non-valorile in Romania, ne meritam soarta.

Neagoe nu e in pericol, nu se schimba nimic la presiunea fanilor. Le-am dat ocazia sa fac cheta, 100 de euro de fiecare, sa cumpere clubul. Vreti sa conduceti, luati-l. Cat timp imi asum responsabilitatile, eu girez niste lucruri. Nu sunt implicat, dar merg pe mana oamenilor care sunt la conducere acum. Nimic nu se schimba la presiunea fanilor, daca vor sa conduca ,sa negociem sa le dam clubul. Vrem sa comandam pe banii altora, unde se intampla asta?”

Lasă un răspuns