Claudiu Florică e în pole position să preia Dinamo. Vezi primele declarații: “Va mai dura încă puțin preluarea”

Protestele vehemente ale suporterilor dinamoviști l-au făcut pe Negoiță să renunțe la Dinamo. Finanțatorul lui Dinamo, a anunțat că este gata să vândă Dinamo, iar cel care doreşte să cumpere clubul, Claudiu Florică, a recunoscut că poartă tratative în acest sens. Omul de afaceri a făcut mai multe precizări în acest sens.

„Da, mă interesează în continuare clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul.

Am avut și am discuții cu suporterii. Am o relație specială cu ei, dat fiind faptul că și eu sunt dinamovist. Există deja un audit. Lucrurile sunt în regulă cu licențierea, cu ANAF-ul. Baza de la Saftică este și ea inclusă în tranzacție”, a declarat Claudiu Florică pentru Radio Dinamo.

Deși are probleme serioase cu justiția, Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal. Florică negociază cu Negoiță preluarea a 51% din acțiunile clubului. Negoiță ar rămâne acționar minoritar, cu un procent de 42%.

Lasă un răspuns