VIDEO | Dinamo sună adunarea pentru meciul cu Craiova: „Cu siguranță că vom câștiga dacă vom fi la un nivel maxim de concetrare”

Eugen Neagoe (51 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida contra Craiovei de duminică seară.

Contestat de fani, Neagoe încearcă să atragă suporterii de partea echipei și dă asigurări că echipa noastră nu va repeta scenariul din meciul de la Constanța. În acea partidă, Dinamo a pierdut cu 0-5.

„Nu e ușor, dar am capacitatea să trec peste această înfrângere dureroasă. Am jucat foarte slab în repriza secundă la Viitorul, băieții au căzut psihic și apoi au venit și celelalte greșeli. Sunt convins că jucătorii sunt puternici și că mâine seară vom arăta cu totul altfel! Am caractere puternice în echipă. Vor fi schimbări în echipă, dar veți vedea la ora meciului. Nistor e în lot, se antrenează normal, vom lua o decizie azi.

Îmi doresc să câștigăm și să facem un joc bun. Craiova e o echipă bună, care are în componența lotului jucători valoroși, dar și noi avem fotbaliști cu experiență, cu siguranță mâine seară vom arăta atitudine și determinare. Mi-aș dori să avem 30.000 de supoteri și, sincer, aș vrea ca ei să fie lângă echipă.

Am avut o discuție cu băieții, am făcut vizionare și ne interesează mai puțin ce probleme au cei de la Craiova. Ne interesează să fim la capacitate maximă și cu siguranță că vom câștiga dacă vom fi la un nivel maxim de concetrare”, a spus Neagoe, în cadrul conferinței.

  • DINAMO joacă duminică seara, de la ora 21:00 pe Arena Naţională în compania celor de la CSU Craiova.