VIDEO | Florin Prune promite că Dinamo va avea o altă față: „Veți vedea un alt Dinamo”

Dinamo joacă duminică seara, de la ora 21:00 pe Arena Naţională, contra Universităţii Craiova. Astăzi, într-o conferință de presă organizată la Săftica, Florin Prunea, Eugen Neagoe şi Filip Mrzljak au vorbit înainte de derby-ul contra oltenilor şi au promis că vor face totul pentru a ieşi din situaţia actuală.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea (50 de ani), a oferit noi detalii despre nemulțumirile fanilor dinamoviști, însă e optimist că ultrașii nu vor mai repeta scenele reprobabile de la Ovidiu, când au invadat terenul pentru a le cere socoteală jucătorilor.

„Aș vrea să fac un apel către suporteri. Vreau să vină în număr mare. Am înțeles că se laudă craiovenii că vin 5.000, că vin 7.000. Nu cred că nu putem veni mai mult decât oltenii. De ce să ne fie frică dacă vin suporterii noștri? Cum să închidem stadionul?

La Constanța, am mers printre suporteri pentru că îmi era frică de un exces de zel al jandarmilor, mai ales că acolo erau femei și copii. A fost și o lipsă de organizare a echipei gazdă”, a spus Prunea înaintea partidei.

Oficialul dinamovist declară că jucătorii sunt supărați după ce au pierdut cu 0-5, în perioada cu Viitorul Constanța: „Suntem extrem de afectați, dar trebuie să mergem mai departe. Veți vedea un alt Dinamo mâine seară. Am ieșit la o bere cu unul dintre cei care au intrat în teren. Mi-a facut mare plăcere. Chiar dacă n-am fost implicat direct, veneam la toate meciurile, mă întâlneam cu dinamoviști.

Rezultatele sunt cele care vor face liniște aici. Am făcut o ședință de organizare, nu e un meci de risc maxim, nu sunt informații că vor fi probleme mâine seară”, a mai spus Prunea.

Lasă un răspuns