VIDEO | Filip Mrzljak: “Ne-a afectat această înfrângere”

Mijlocașul croat Filip Mrzljak, ultima oară la Astra Giurgiu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să uite cât mai repede dezastrul de la meciul cu FC Viitorul, din prima etapă a sezonului.

“Ne-a afectat această înfrângere, acum trebuie să jucăm cu o echipă bună și trebuie să câștigăm neapărat. Ceea ce am făcut noi pe teren a dus la situația asta cu suporterii. Orice echipă care pierde cu 5-0, nu doar Dinamo, nu mai vrea să se întâlnească toată viața cu asta. Acum trebuie să mergem mai departe, să arătăm că suntem o echipă puternică, să uităm dezastrul care a fost și să ne pregătim cum trebuie pentru meci. Putem găsi multe alibiuri, dar a fost doar prestația noastră slabă. Nu trebuie să găsim azi vinovați pentru dezastru. Acum trebuie să jucăm bine și să uităm tot”, a spus Mrzljak la conferința de presă.

În prima etapă a Ligii I, Dinamo a pierdut confruntarea cu FC Viitorul, scor 0-5, meci marcat de incidente. La Ovidiu, fanii dinamovişti, aflaţi în număr mare, i-au cerut demisia tehnicianului. După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi. Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze. Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată.

În etapa a doua, Dinamo va întâlni echipa Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Lasă un răspuns