Sectorul PCH va fi plin la meciul cu Craiova! Câte bilete s-au vândut

Dinamo- Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 21:00, pe arena națională.

Florin Prunea a spus, că până acum s-au vândut 10.000 de bilete pentru derby-ul etapei din Liga 1, iar 5.000 dintre ele au fost cumpărate de PCH, sectorul galeriei dinamoviste urmând să fie plin la ora meciului. Și oltenii și-au anunțat prezența la meciul de mâine seară. Mai mult, directorul general al lui Dinamo se așteaptă la 15.000 de „câini” la ora meciului.

Eugen Neagoe a cerut sprijinul fanilor şi a anunţat că este sigur că echipa va arăta cu totul altfel duminică seară. Antrenorul dinamoviştilor a anunţat că vor fi schimbări în formula de start, iar Dan Nistor ar putea să fie titular, o decizie finală în cazul lui urmând să fie luată sâmbătă.

„Vor fi schimbări în echipă, dar veți vedea la ora meciului. Nistor e în lot, se antrenează normal, vom lua o decizie azi. Îmi doresc să câștigăm și să facem un joc bun. Craiova e o echipă bună, care are în componența lotului jucători valoroși, dar și noi avem fotbaliști cu experiență, cu siguranță mâine seară vom arăta atitudine și determinare. Mi-aș dori să avem 30.000 de supoteri și, sincer, aș vrea ca ei să fie lângă echipă.

Nu e ușor, dar am capacitatea să trec peste această înfrângere dureroasă. Am jucat foarte slab în repriza secundă la Viitorul, băieții au căzut psihic și apoi au venit și celelalte greșeli.

Sunt convins că jucătorii sunt puternici și că mâine seară vom arăta cu totul altfel! Am caractere puternice în echipă. Am avut o discuție cu băieții, am făcut vizionare și ne interesează mai puțin ce probleme au cei de la Craiova. Ne interesează să fim la capacitate maximă și cu siguranță că vom câștiga dacă vom fi la un nivel maxim de concetrare”, a declarat Eugen Neagoe la conferinţa de presă.