Care este starea de sănătate a lui Eugen Neagoe. Primele declarații ale medicilor

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, a leșinat pe banca tehnică de pe Arena Națională, în minutul 25 al meciului pe care echipa noastră îl disputa cu echipa CS Universitatea Craiova.

Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor direct în ambulanța parcată lângă teren. Dupa circa un sfert de oră ambulanța a părăsit arena și s-a îndreptat spre spitalul de urgență-Floreasca.

După ce a fost restabilit, medicul Caloian Alexandru a vorbit despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe, care a suferit un infarct. Acesta susține că antrenorul echipei noastre este stabil din punct de vedere al funcțiilor vitale, dar că le-a cerut medicilor să nu ofere mai multe informații despre starea sa de sănătate. Caloian Alexandru a mai afirmat că nu numai stresul l-a afectat pe Eugen Neagoe.

„Domnul Neagoe a fost adus conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale. Şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul să fie oferite doar familiei. Colegii de la Cardiologie vor stabili ce paşi urmează în tratamentul domnului Neagoe. Stresul întotdeauna poate fi un factor favorizant, dar nu numai stresul a putut duce la această situaţie”, a spus medicul Alexandru Caloian, şeful unităţii de primiri urgenţe de la Floreasca