Mihai Popescu: “Am căzut din toate punctele de vedere”

Fundașul dinamovism, Mihai Popescu a recunoscut că atât el, cât și restul jucătorilor au fost îngroziți când au văzut în ce stare se află antrenorul lor și nu s-au mai putut concentra asupra meciului.

“Pe plan fotbalistic nu știu ce s-a întâmplat, eu zic că am început destul de bine. Nu știu ce s-a întâmplat cu Mister. Probabil pe noi ne-a afectat mental. Am încercat să trecem peste. Astea sunt adevăratele greutăți.

Sper din tot sufletul să fie sănătos, că asta e cel mai important, și să revină alături de noi. Sperăm să trecem peste și de la meciul cu CFR să începem să adunăm puncte”, a spus stoperul dinamovist Mihai Popescu, la TV Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

Lasă un răspuns