VIDEO | În plin scandal cu suporterii dinamoviști, Florin Prunea acuză membrii PCH: „Aceşti suporteri nu mai există”

Dinamo a pierdut și al doilea meci din noul sezon al ligii întâi. După 5-0 la Ovidiu, cu Viitorul, Dinamo a fost învinsă și pe Arena Națională de Universitatea Craiova, scor 0-2. Dincolo de fotbal, antrenorul „câinilor”, Eugen Neagoe, a fost foarte aproape de o mare tragedie, în momentul în care a suferit un infarct minor, pe banca de rezerve.

Florin Prunea a oferit ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe. Președintele lui Dinamo nu are încă niciun nume de posibil înlocuitor. Oficialul dinamovist a răbufnit la adresa grupului din galerie care-l înjura pe Eugen Neagoe, în timp ce antrenorul era transportat de urgenţă la spital. Prunea a intrat în direct, astăzi, la ProSport LIVE.

„Suporterii nu au venit la spital. Când am văzut reacţia unora dintre ei…Îi felicit pe fanii olteni. Au arătat că îl iubesc, în timp ce la noi se scanda demisia şi înjurături la adresa noastră. Aceşti suporteri nu mai există. Nu mai există! Nu sunt oameni! Sunt animale! Nu au suflet.

La Constanţa am vrut să intervin pentru ei, mi-a fost frică la Constanţa că Jandarmeria intervine, erau copii. M-am rugat de şeful Jandarmeriei…Nu pot să mai tac. Trebuie să spun adevărul. Ee vorbesc despre cei care jignesc, despre cei care înjură, despre cei care nu au nimic în comun cu sportul„, a declarat Florin Prunea, la ProSport LIVE