Mircea Rednic l-a pus la punct pe Florin Prunea: “Asta nu e atitudine de conducător la Dinamo”

Mircea Rednic, 57 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, a răbufnit în această seară la adresa lui Florin Prunea. Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, “Puriul” l-a pus la punct pe Florin Prunea şi a făcut dezvăluiri incredibile despre situaţia de la Dinamo şi a lămurit dialogul pe care l-a avut cu Florin Prunea.

“Multe de spus nu sunt. Eu chiar nu-l înțeleg pe Prunea. Sunt acuzat că vorbesc. Eu n-am mai vorbit cu presa, am evitat. E primul apel pe care Prunea îl face, nu a mai vorbit cu mine. Minte!

Acum caută scuze, face acuzații grave la adresa suporterilor. De ce sunt eu vinovat? Eu nu mai sunt la Dinamo, jucătorii mei au dispărut. Acestea sunt situațiile la echipele mari. Nu văd ce implicații am eu și unde e greșeala mea. Vreau să fiu lăsat în pace. Ei vor să ascundă greșelile. La fiecare interviu, șterg praful după Negoiță. Se preocupă de Negoiță. Mă bucur că n-am vrut să lucrez cu el, asta nu e atitudine de conducător la Dinamo. De ce nu vorbește despre ce au făcut în perioada asta, că au avut liniște?

Ce vină are Rednic? Formasem un nucleu bun, am avut cea mai bună apărare în play-out.

Am făcut 11 puncte după ce am venit cu un lot format de Bălănescu și de Iorga. Așa că am decis în iarnă că e un risc prea mare să continui cu jucătorii care erau. Prunea minte când spune că am avut buget. N-am avut! Am adus jucători și am avut 11 victorii și 4 egaluri în 19 meciuri. Apoi tu vii și-i schimbi. Să-i mulțumim Luanei (n.r. fiica sa, impresar) că au acceptat jucătorii să primească doar două salarii. De ce nu vorbește domnul Prunea de Perovic, atacantul sârb care a dispărut?

Eu n-am vorbit rău de Neagoe.Dacă vrea să știe Prunea, la ora 01:00 l-am sunat pe Bătineanu să-l întreb de soarta lui Neagoe. Apoi am sunat și azi. Deci, ce vină am eu? Ce vină au suporterii? În loc să amenințe, Prunea să se gândească ce au făcut ei de când au venit? Cu excepția lui Moura, toți jucătorii veniți au fost pe lista lui Bălănescu și a lui Iorga, mi i-au propus și mie! Îi ai pe Filip și N’Diaye și tu îi mai aduci alți mijlocași centrali? Chiar nu înțeleg! Mircea Rednic a adus bani de acasă, Mircea Rednic l-a plătit pe Reda Jaadi. Când Prunea spune că Popa e mai bun decât Papazoglou n-are nicio treabă cu fotbalul!

Dinamo a luat 7 goluri în două meciuri fără să înscrie. Acestea sunt problemele!”, a declarat Mircea Rednic.

Fostul antrenor al lui Dinamo a clarificat și posibilitatea de a mai reveni în Ștefan cel Mare, în cazul în care actualul finanţator al echipei va vinde: “Nu e adevărat! Eu nici nu-l cunosc pe Claudiu Florică. Să mă lase în pace Negoiță cu vândutul. El nu apare pe niciun act, acțiunile lui s-au cumpărat pe alt nume. El n-are nicio treabă, sunt alții băgați în față”.

Conflictul dintre Rednic și Prunea a degenerat, după ce fostul portar îl pusese la zid azi pe Rednic după momentele delicate prin care a trecut Eugen Neagoe, 51 de ani.

“Fac un apel public lui Mircea Rednic, pe care îl rog să se potolească. Îl rog să ne lase în pace şi să nu mai pronumţe numele lui Eugen Neagoe. Fac public acest apel, după ce am vorbit cu el la telefon şi atunci când am venit preşedinte şi l-am rugat acelaşi lucru. Am fost colegi, ne ştim de mult, dar e timpul să înţeleagă aceste lucruri şi să realizeze unde am ajuns”, a declarat Prunea.

Lasă un răspuns