Florin Prunea reacție furibundă la adresa lui Mircea Rednic: “Afirm cu tărie că Rednic e principalul instigator pentru tot ceea ce se întâmplă”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a avut o intervenție dură la TV, la miezul nopții, în care i-a adus acuze grele fostului antrenor Mircea Rednic, printre care că ar fi instigat suporterii împotriva lui Eugen Neagoe.

Prunea i-a atacat pe Rednic și pe fiica acestuia, Luana, printr-o serie de declarații de-a dreptul halucinante. Fostul portar al naționalei îl acuză și pe Liviu Bătineanu, medicul echipei, afirmând că este „omul lui Rednic”.

“Afirm cu tărie că Rednic e principalul instigator pentru tot ceea ce se întâmplă. Lui Neagoe nu-i face plăcere când îi pronunță numele lui Rednic. Voi avea o discuție și cu doctorul echipei (n.r. Liviu Bătineanu), nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 1 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi.

Dovezile sunt clare. Cei care au fost la Bogdan Bălănescu acasă (n.r. suporterii) și i-au speriat familia, au venit de la Rednic de-acasă. E de notorietate acest lucru, suporterii au recunoscut asta. Să nu mai ascundem mizeria. Acest profitor a căpușat clubul, împreună cu fiica lui. La Dinamo se intra doar cu aprobarea lui și a fiicei sale. Fabbrini a fost jucătorul lui Dinamo, dar a fost îndepărtat pentru că transferul nu s-ar fi făcut prin fiica lui. Vă aduceți aminte de celebrul caz cu Lobonț, în care se auzea că jucătorii au luat bani de la CFR Cluj? Rednic a luat cei mai mulți bani atunci, și de la morți, și de la vii! Rednic nu mai era antrenor, trecuse în partea cealaltă. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!

M-a sunat o tipă într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic! E principalul instigator, trebuie să se intervină! Lucrurile vor deveni mult mai clare dacă nu se intervine. Autoritățile statului trebuie să intervină, a fost vorba de o instigare la violență. Dacă nu se intervine, lucrurile o vor lua razna definitiv. Aici e o bombă cu ceas!

Băi Rednic, trebuia să ieși primul la TV și să liniștești lucrurile! El și fiica lui au căpușat clubul tot timpul. Clubul a greșit acceptând bani împrumut de la Mircea Rednic, a fost o capcană. Băi «Fomică», băi «Dolărică», ți-ai luat banii înapoi pentru loje? A furat clubul cu Gnohere, cu Salomao, acum a încercat cu Montini”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Oficialul dinamovist a vorbit și despre situaţia în care se află Eugen Neagoe, cel care a suferit un infarct miocardic la meciul Dinamo-Universitatea Craiova 2-0.

“Veștile despre Eugen Neagoe sunt bune, ne-am liniștit. A fost mutat de la reanimare la rezervă. A prins culoare, sperăm ca RMN-ul făcut în această seară să fie bun. Se simte ca după un șoc. E mult mai bine, azi a și mâncat, nu mai sunt probleme. Am stat vreo două ore, am glumit cu el. Am văzut împreună și mare parte din meciul FCSB-ului cu Sepsi (n.r. încheiat 0-0).

Neagoe va rămâne în familia Dinamo. Va reveni la un moment dat, nu va sta mult timp departe de fotbal”, a mai spus Florin Prunea.

Lasă un răspuns