Florentin Petre, deranjat de situaţia în care a ajuns Dinamo: „Nepriceperea la fotbal te aduce aici”

Florentin Petre (43 ani), fosta legendă a lui Dinamo, a vorbit despre situația din cadrul clubului său de suflet și i-a criticat dur pe cei din conducere.

„Este dureros ce se întâmplă la clubul pe care îl iubesc foarte mult. Mai ales în ultima perioadă situaţia e foarte tensionată şi din punctul meu de vedere nu trebuia se întâmpla asta.

Drept dovadă că nepriceperea la fotbal te aduce într-o situaţie ca asta. Fotbalul fără fotbalişti nu se face. Fotbalul fără oameni nu ai cum să îl practici. Uitaţi-vă la toate cluburile din lumea asta, toate au numai foşti fotbalişti. Antrenori, conducători. E un haos, mai pe româneşte. Păcat că se întâmplă lucrurile astea”, a spus Florentin Petre, la TV Telekom Sport.

Fostul mijlocaş, ştie ce trebuie să se întâmple în „Groapă” pentru ca Dinamo să redevină echipa de altădată.

„Cel mai bine ar fi să se întâlnească, să facă o întâlnire fanii, preşedinte, antrenor, cine o veni. Trebuia să existe o unitate atât din partea administraţiei cât şi a jucătorilor, cu antrenorii, cât şi a fanilor. Dinamo înseamnă istorie, Dinamo e un club unde nu ai cum să te joci. Că mai eşti nervos, că se întâmplă, că şi la noi mai intrau fanii peste noi în vestiar că suntem pe locul 2 sau pe locul 3. Vă daţi seama de ce se întâmplă acum, pentru contraperformanţă pe care ei au făcut-o în ultimii ani”, a mai spus Florentin Petre.

  • „Piticul” a antrenat ultima oară pe Brăila, în Liga 2, echipă cu care a retrogradat în L3 la finalul sezonului trecut.

Lasă un răspuns