Viorel Moldovan se află în pole-position pentru a prelua Dinamo! Reacția oficialilor de la Chindia

În urma problemelor de sănătate apărute la meciul de duminică seara, când a leşinat pe banca de rezerve, Eugen Neagoe i-a anunţat pe şefii lui Dinamo că nu va mai continua la gruparea din Ştefan cel Mare.

În aceste condiții, conducerea lui Dinamo vrea să-l numească principal pe Viorel Moldovan (47 de ani), fostul mare atacant al României, care activează acum la Chindia Târgoviște.

Președintele clubului din Dâmbovița a rămas total surprins când a aflat despre această mutare și a spus că Moldovan mai are contract cu Chindia și că, în plus, este ”legat” și de o clauză.

”Am discutat azi (n.r. – marți, 23 iulie 2019) cu Viorel, dar despre alte probleme. Nu am această informaţie, am rămas surprins!

Nu ştiu dacă Viorel şi-ar dori să plece! Are anumite clauze în contract, dar nu aş vrea să discut despre asta. Oricum, nu cred că o să ne prevalăm de ele, am avut o relaţie foarte bună cu Viorel Moldovan.
E o şansă pentru el, înţeleg dacă ar vrea să meargă la o echipă mai mare.

Pentru Viorel m-aş bucura, pentru noi ar fi un moment destul de greu. Da, destul de greu, dacă nu chiar foarte greu, pentru că noi avem mare încredere în Viorel. Chiar și cu acest singur punct, suntem convinși că vom avea rezultate bune dacă vom continua în această echipă”, a spus Gherghu, la Digi Sport.

În cazul în care va ajunge pe banca lui Dinamo, Viorel Moldovan nu va veni singur în Ştefan cel Mare, ci alături de un fotbalist. Este vorba despre Mihai Neicuţescu, om împrumutat de Dinamo chiar la Chindia, acolo unde a avut evoluţii foarte bune sub comanda lui Moldovan.

Lasă un răspuns