Eugen Neagoe a fost externat. Primele declarații după infarctul suferit: “Doctorii mi-au spus că m-am născut a doua oară”

Eugen Neagoe a ajuns acasă, după infarctul miocardic suferit duminică seară, în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani, se simte mult mai bine și a fost externat mai repede decât se anunța inițial.

Acesta a dezvăluit ce va urma pentru el în perioada următoare: ”Doctorii mi-au spus că m-am născut a doua oară. Ăsta e primul lucru care îmi vine în minte din tot ce mi-au transmis. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte 3 pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă”, a spus Neagoe, pentru Gazetă.

Neagoe a explicat și ce a trăit după ce duminică seară a fost la un pas de moarte, fiind salvați de medicii de pe ambulanță care au intervenit rapid și prompt pentru a-l salva.

”După ce a început meciul, cam prin minutul 10 am simțit că amețesc. M-am dus și m-am așezat pe bancă. Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la băieți, dar iarăși am amețit. Atunci i-am zis secundului Moga să-l cheme pe doctorul Bătineanu.

A venit, s-a așezat lângă mine și mi-a dat niște apă plată cu vitamine. Nu mai știu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine”, a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo.

În zilele următoare, probabil că după meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21.00, Neagoe va trebui să se decidă ce urmează să facă. Florin Prunea i-a propus deja să rămână în club, pe o altă poziţie decât cea de antrenor principal, însă se pare că Neagoe este decis să ia pauză măcar o perioadă de la tot ce înseamnă fotbal.

Lasă un răspuns