Andrei Sin: „Ne-am revenit, vrem să obţinem cu CFR primele puncte din campionat”

Fundașul stânga Andrei Sin a participat vineri dimineață la conferința de presă organizată înaintea deplasării la Cluj-Napoca pentru partida cu CFR, contând pentru etapa a treia în Liga 1.

Fotbalistul lui Dinamo a declarat că jucătorii şi-au revenit după episodul din timpul partidei cu Universitatea Craiova, când antrenorul Eugen Neagoe a suferit un infarct, şi că îşi doresc să obţină primele puncte din actualul sezon al Ligii I, împotriva campioanei României, CFR Cluj.

„Ne-am revenit, jucăm împotriva unei campioane. Suntem obligaţi să facem o partidă bună şi să obţinem primele puncte în acest campionat. Am vorbit cu domnul Neagoe, i-am trimis mesaje de încurajare. Ne bucurăm că se simte mai bine şi suntem siguri că mâine seară va fi alături de noi, ne va ţine pumnii.

Şi pentru noi a fost un moment dificil la meciul cu Craiova când am văzut ce se întâmplă, dar colegii ne-au făcut semn de pe margine că totul este în regulă şi am continuat partida”, a declarat Sin.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani, promite că Dinamo va avea o altă determinare în partida cu CFR Cluj, faţă de meciurile pierdute cu Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova.

„Din păcate pentru noi jocul nu a arătat prea bine în meciurile trecute, tocmai de asta ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Vom avea o altă determinare, să practicăm un joc bun şi să obţinem primele puncte în acest campionat. Indiferent de echipa cu care jucăm trebuie să ne impunem, de aia suntem Dinamo. Eu cred că avem puterea să arătăm un alt fotbal în acest meci”, a mai spus Sin.

Partida CFR Cluj – Dinamo, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00. Accesul suporterilor dinamoviști este interzisă, după evenimentele petrecute la Ovidiu. Cu toate acestea, „câinilor” le este permisă intrarea pe stadion, cu condiția de a nu avea nici un articol vestimentar cu emblema clubului Dinamo.

  • Tichetele de acces, se vor putea achiziționa de la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. Acestea vor fi puse în vânzare după ora 16:00, la prețul de 10 lei.