Neagoe le transmite un mesaj suporterilor dinamoviști: “Să încerce să treacă peste absolut orice și să susțină echipa”

Eugen Neagoe (51 de ani) a fost externat miercuri, după ce duminică seară a pus pe jar lumea fotbalului. El a suferit un infarct miocardic în timpul partidei Dinamo – Universitatea Craiova 0-2 şi a fost nevoie de intervenţia cu defibrilatorul din partea echipajului de la Ambulanţă pentru ca inima să-şi reia funcţionarea normală.

Fostul tehnician s-a întâlnit aseară cu Florin Prunea și Bogdan Bălănescu, cărora le mulțumește pentru că i-au propus un post de director tehnic.

“Sincer, vreau să le mulțumesc! Inclusiv domnului Negoiță, pentru propunerea pe care mi-au făcut-o. Oamenii își doresc să rămân în club minimum un an de zile. Dacă nu antrenor, pe alt post. Director tehnic sau ceva de genul ăsta. A rămas să mai vorbim. Oricum, vreau să le mulțumesc pentru oferta făcută. Dovedesc că sunt oameni de caracter“, a declarat Eugen Neagoe pentru un trust de presă.

Neagoe promite că va reveni pe bancă, dar după ce își va reveni: “Cu siguranță revin pe bancă. Nu știu unde, dar revin. Și nu în acest moment. Trebuie să-mi iau o pauză. Asta e recomandarea medicilor. Nu foarte lungă, dar va fi o pauză. Apoi voi reveni pe bancă.”

Antrenorul contestat de fanii lui Dinamo, a transmis și un mesaj ei și a explicat de ce a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare.

“Sincer, nu îmi pare rău de nimic. A fost decizia mea. Nu am fost forțat de nimeni să semnez cu Dinamo. Am venit cu inima deschisă. Și acum sunt alături de echipă, de băieți. Îmi doresc din tot sufletul să câștige sâmbătă. Echipa are potențial. Fața ei nu e cea din primul joc. Dar presiunea care a fost s-a resimțit și se resimte asupra jocului. Și jucătorii sunt oameni. Dacă începe jocul și aud fel de fel de scandări, nu știu dacă mai pot da randament maxim. E aproape imposibil!

Pot să le transmit doar să încerce să treacă peste absolut orice și să susțină echipa. Pentru că echipa merită să fie susținută. Doar așa pot veni rezultate. Nu vor veni niciodată dacă jucătorii vor fi huiduiți. La fel conducătorii și antrenorii. Totul se răsfrânge automat asupra jocului și rezultatelor. Eu am venit de puțin timp la Dinamo, dar din ce îmi amintesc echipa a mers foarte prost și în urmă cu doi ani de zile. În ultimii doi ani de zile, foarte prost. Iar ultimul an a adus cel mai rușinos sau modest loc din istoria lui Dinamo. Eu nici nu am venit bine și am fost contestat. Deci Dinamo obținuse un loc extraordinar, câștigase titlul și venisem eu să culeg roadele. Așa am fost perceput, mă rog! Chiar nu mă interesează interesele care au fost sau care vor fi, dar un singur aspect e foarte important. Echipa! Iar echipa nu poate avea rezultate cu fel de fel de lucruri de se discută în fiecare zi, despre echipă, despre jucători.

Eu cred că am demonstrat ce antrenor sunt. Cred că și perioada Pandurii, apoi perioada formidabilă de la națională cu Pițurcă. Perioada din Cipru, la Iași apoi, la Sepsi. Am demonstrat cu rezultate. Asta a fost percepția lor și nu pot să o schimb. Nici nu am cerut acest lucru, să îmi scandeze mie numele. Sunt convins că Dinamo va ajunge în play-off, pentru că poate. Dar doar cu susținere din partea tuturor”, a spus fostul antrenor principal, pentru gsp.ro.

Lasă un răspuns