Sebastian Moga: “O să avem altă mentalitate, altă atitudine”

Dinamo va juca sâmbătă, de la ora 21:00, contra celor de la CFR, într-un meci care se va juca la Cluj. Pe banca echipa noastre va sta secundul Sebastian Moga, care-i va lua locul lui lui Eugen Neagoe, după ce a fost scos din circuit pentru o lună de zile, din cauza problemelor medical grave suferite la meciul cu Craiova, din etapa trecută.

Sebastian Moga a vorbit azi la conferința de presă despre duelul cu CFR Cluj și despre situația incertă de la Dinamo.

“E un meci dificil, jucăm contra campioanei din ultimii doi ani. CFR-ul poate face două echipe. Chiar dacă Dan Petrescu va menaja câțiva jucători, CFR-ul rămâne o echipă valoroasă.

Avem aproape tot lotul valid, mai puțin Nistor. Dan face pregătirea normal, dar sunt șanse mici să contăm pe el. Eu am încredere mare în jucători. Trebuie să arătăm că nu ăsta e Dinamo. E o responsabilitate mare și am încredere că băieții vor avea o altă atitudine.

O să avem altă mentalitate, altă atitudine. Asta înseamnă Dinamo. Jucătorii, când intră în teren, trebuie să uite de tot. Să nu țină cont de presiune, de emoții”, a declarat Sebastian Moga.

Antrenorul secund a vorbit și despre situaţia de sănătate a lui Eugen Neagoe: “Cel mai important e că Eugen se simte bine. Ne-a transmis să facem tot ce ține de noi pentru victorie și că are încredere în noi. Am vorbit cu el despre antrenamente. Nu poate sta departe de echipă, de fotbal. Încă nu știm ce se întâmplă la Dinamo. Până la meciul cu CFR mă ocup eu de echipă. După aceea vom vedea ce va fi.

Toate probleme din interior au contat. În plus, nici nu am avut toți jucătorii de la începutul pregătirii, nu am avut timp. Nu poți ca în 3 săptămâni să faci o echipă. Aveam nevoie de timp, dar acum am mai rezolvat din probleme. O să mai dureze puțin până se pune totul la punct. Noi am venit cu încredere”, a adăugat tehnicianul.

Lasă un răspuns