O nouă dezamăgire! De această dată la Cluj

Mike Cestor si Mattia Montini in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 27 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Dinamo a pierdut al treilea meci la rând în Liga 1 și se află pe un loc care nu reprezintă tradiția „câinilor roșii” în Liga 1, fără gol marcat, însă „secundul” Sebastian Moganu crede că situația echipei sale este una tragică.

„Secundul” în vârstă de 47 de ani, a tras concluziile după eșecul înregistrat de echipa antrenată de el pe terenul campioanei CFR Cluj, 0-1, oferind și detalii despre viitorul său la echipă.

„Nu e un coșmar ce se întâmplă, e îmbucurător că am arătat un fotbal mai bun. Echipa are potențial și cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu știu dacă a fost penalty, n-am văzut încă faza. A fost această perioadă tulbure, dar băieții își vor reveni. Nu poți să faci rezultate peste noapte, eu am încredere în acești băieți, indiferent de ce staff ar veni.

Eu vreau să continui la această echipă, alături de staff-ul meu, dar asta nu depinde de mine. Nu voi rămâne principal. Nu știu care e situația lui Neagoe, dar el va reveni în fotbal, asta e sigur. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla, poate va veni un nou antrenor, nu știu”, a declarat Sebastian Moga, la finalul meciului.