Deian Sorescu rămâne optimist. Mesaj pentru suporterii dinamoviști

Dinamo a pierdut al treilea meci din tot atâtea etape în Liga 1, 0-1 cu CFR Cluj. Alb-roșii au un golaveraj groaznic, 0-8, iar jucătorii sunt cu moralul la pământ.

Deian Sorescu (21 de ani) a vorbit despre momentul foarte greu prin care trece echipa noastră, dar păstrează speranțe la play-off. Mijlocașul a vorbit și despre singurul gol al partidei. Golul celor de la CFR, a fost marcat de Omrani, în minutul 83, dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu.

”Este foarte frustrant, îmi pare rău că nu am reuşit să facem un joc bun şi să îl mulţumim pe mister, pentru că a fost o situaţie grea pentru el. Suntem bucuroşi că nu a păţit ceva mai grav şi că acum este bine şi trebuie să revină pe bancă. Nu îmi vine să cred nici măcar acum, dar din punctul meu de vedere cred că astăzi am făcut un joc mult mai bun decât celelalte. Din punctul meu de vedere, nu era penalty pentru că arbitrul a lăsat jocul să continue şi după a întors faza. Nu poţi să dai asemenea penalty.

Nu ne regăsim, chiar nu pot să înţeleg ce se întâmplă cu noi. Nici noi nu vrem să fim în această situaţie.

Mulțumim suporterilor că ne susțin și în aceste momente. Suporterii au multe întrebări, multe frustrări, trebuie să mergem să le mulțumim și să le explicăm ce se întâmplă”, a spus Sorescu la finalul meciului.

Lasă un răspuns