VIDEO | Ioan Filip: “Nu știu dacă a fost penalty”

Dinamo a pierdut, sâmbătă, şi al treilea joc de campionat, contra lui CFR Cluj, scor 0-1, iar echipa noastră se află pe un rușinos loc în Liga I, cu niciun punct, niciun gol marcat şi opt primite. La final, jucătorii au recunoscut că nu înţeleg nici ei cum s-a ajuns în această situaţie și promit să obțină prima victorie în etapa următoare.

Omrani, în minutul 82, a marcat singurul gol al meciului dintre CFR Cluj şi Dinamo. Atacantul a transformat, cu emoţii, un penalty acordat în urma faultului pe care Filip îl face, în careu, asupra lui Cestor. Mijlocașul Ioan Filip, 30 de ani, cel care a provocat penalty-ul, crede că Dinamo merita să obțină un punct pe terenul clujenilor.

„Nu știu dacă a fost penalty. L-am întrebat pe arbitru cine a faultat, a zis că nu știe. E păcat că am muncit atât și am luat un gol din penalty. Cred că meritam un egal.

E o rușine. E rușinos ca Dinamo să fie pe ultimul loc. Încercăm să mai salvăm ce mai putem. Sperăm ca de la meciul viitor să începem să adunăm puncte”, a declarat Filip la finalul meciului.

sursă video: Digisport
  • În următoarea etapă, dinamoviștii vor primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Lasă un răspuns