VIDEO | Oficialii clubului Dinamo cer excludere arbitrului Andrei Chivulete: “Vom cere scoaterea definitivă a lui Chivulete din arbitraj!”

Dinamo a pierdut cu 1-0 meciul cu CFR Cluj din etapa a treia a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Billel Omrani în minutul 83, după un penalty contestat aprig de jucătorii și oficialii dinamoviști.

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, l-a atacat dur pe arbitrul Andrei Chivulete, după CFR Cluj – Dinamo și va cere excluderea lui Chivulete din arbitraj.

“Ne simțim ca după o execuție în direct a lui Dinamo! Am avut penalty clar în prima repriză și ni s-a dictat un penalty pentru o cădere de calciu. Așa ceva rar mi-a fost dat să văd.

De mâine, dacă băiatul ăsta mai arbitrează, înseamnă că există alte interese. Repet, nu vrem să fie suspendat. Vom cere scoaterea definitivă a lui Chivulete din arbitraj! A fost viciere clară de rezutlat! Faze asemănătoare judecate total diferit. Băi, nea Chivulete, strici munca băieților! Nu e în regulă. Jucătorii îmi spuneau că îi tot amenință că le dă penalty.

Asta e manieră de arbitraj de pe vremuri. Sunt de mult timp și eu în fotbal, văd anumite lucruri! Dacă observatorul îi acordă nota de trecere înseamnă că a fost cu premeditare”, a declarat Florin Prunea la GSP Live.

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, cu 1-0, graţi unui penalty transformat pe final de Omrani. Centralul Chivulete a indicat punctul cu var după ce Mike Cestor ar fi fost lovit în cap de Filip. Reluările nu au arătat cu exactitate dacă Filip îl lovește sau nu pe Cestor. Din acest motiv, Florin Prunea cere ca Andrei Chivulete să fie exclus din arbitraj.

Dacă în ultimele zile s-au rostit mai multe nume de antrenori care să vină în Ștefan cel Mare, oficialii clubului sunt dispuși să îl aștepte pe Eugen Neagoe, care are nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni. În această perioadă, echipa va fi pregătită de Sebastian Moga, cel care se va sfătui cu Neagoe.

”Sebi a pregătit foarte bine meciul, a vorbit și cu Eugen, s-a format o relație între ei și jucători. Am arătat bine și cred că în etapa viitoare vor veni punctele.

Așteptăm revenirea lui Eugen Neagoe. În momentul în care am văzut exact despre ce este vorba și am vorbit, el trebuie să se întoarcă la muncă, nu sunt probleme”, a mai spus Florin Prunea.

Lasă un răspuns