Viorel Moldovan la Dinamo!? “Întrebați conducerea Chindiei dacă voi mai fi pe bancă la meciul cu CFR Cluj”

După problemele de sănătate ale lui Eugen Neagoe, la cârma echipei de fotbal Dinamo, ar putea veni Viorel Moldovan, care în prezent antrenează pe Chindia Târgovişte.

Chindia Târgoviște a pierdut în deplasarea de la Craiova, scor 0-1. La final, antrenorul Viorel Moldovan a dat de înțeles că ar da curs unei mutări la Dinamo. Acesta a readus în discuție problema rezilierii amiabile cu Chindia.

“Nu vreau să discut acest subiect în acest moment. Sunt antrenorul Chindiei și punct. Dinamo atrage indiferent de situație, dar alte comentarii nu vreau să fac. Nu am discutat cu jucătorii pe acest subiect, doar am pregătit meciul împotriva Craiovei.

Întrebați conducerea Chindiei dacă voi mai fi pe bancă la meciul cu CFR Cluj. Ce vreau eu contează prea puțin atât timp cât sunt sub contract cu Chindia”, a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului.

Fostul jucător al echipei naționale, în vârstă de 47 de ani, are un contract cu Chindia, dar conducerea clubului târgoviştean a spus că nu se va opune dacă Moldovan acceptă transferul la „câinii roşii”.

“A fost o discuție în acest sens cu Viorel Moldovan. A venit cu o solicitare verbală, prin care și-a exprimat dorința de a merge la Dinamo. Dacă vor să-l ia, să-l ia, ce atâtea discuții? Este o clauză de eliberare, să o plătească și gata!

Noi nu vrem să ne despărțim de el, însă dacă Dinamo are nevoie de Viorel Moldovan, să plătească! Nu plătește, antrenorul rămâne aici și cu asta basta. Normal că oferta este una tentantă pentru Moldovan, Dinamo e o echipă mare, dar nu ține numai de el să plece”, a declarat președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, despre cererea antrenorului Viorel Moldovan de a merge la Dinamo.

  • Dinamo joacă etapa viitoare contra Academicii Clinceni vineri, de la ora 21:00, în Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns