Ultimele detalii despre antrenorul lui Dinamo: „S-a făcut o ofertă concretă”

Leo Grozavu nu va fi antrenorul lui Dinamo. Negocierile dintre părţi s-au împotmolit, iar acum oficialii din Ştefan cel Mare caută altă variantă pentru banca tehnică a echipei noastre.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, printr-o intervenție telefonică la DigiSport, a afirmat că Leo Grozavu nu o să fie numit antrenor. Mai mult, fostul portar al echipei naționale, a mai spus ce se întâmplă cu Eugen Neagoe, dar și dacă Viorel Moldovan va antrena în Ștefan cel Mare.

„Leo Grozavu nu ne interesează! Lui Eugen i s-a făcut o ofertă concretă, clară, din partea patronului, de a rămâne cu noi. Este un apropiat de-al nostru, urmează să ofere un răspuns. Dar, e clar că într-o zi va reveni în antrenorat. Suntem în contact permanent cu el.

Cât despre Viorel Moldovan, el este sub contract cu Chindia.

Concret, antrenamentul de azi, care se va desfășura după-amiază, va fi condus de Sebi Moga, asta este tot ce vă pot spune. Mâine (n.r. – marți) va fi o altă zi, vom vedea. Cert este că de vineri, pentru noi, începe un nou campionat”, a spus Prunea, la Digi Sport.