Alexandru Răuță: “Trebuie să dăm totul mâine”

Dinamo traversează o perioadă foarte grea după trei înfrângeri în campionat, iar jucătorii trebuie să dea totul pentru a câştiga partida cu Academica Clinceni, care va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

Joi, într-o conferinţă de presă, mijlocaşul Alexandru Răuță a vorbit despre următorul meci și speră ca echipa antrenată de Sebastian Moga, să obțină prima victorie pentru Dinamo.

“Mâine ne aşteaptă un meci greu, Clinceni e o echipă nou promovată, dornică să se afirme. Trebuie să luăm cele trei puncte pentru că suntem într-o perioadă foarte grea. Nu am început bine sezonul, am pierdut trei etape la rând şi speranţele pentru acest club sunt mari.

Suporterii aşteaptă mai mult de la noi, conducerea la fel. Este presiune la Dinamo pentru că trebuie să joci numai la victorie, fanii nu aşteaptă ca noi să facem un egal sau să pierdem un meci. Trebuie să dăm totul mâine, să avem o atitudine corespunzătoare şi să luăm cele trei puncte pentru că sunt cele mai importante.

Eu zic că jocul lui Dinamo ar trebui să fie unul ofensiv, Dinamo e un brand şi trebuie să ataci în fiecare meci ca să câştigi. Sper ca de mâine să arătăm altceva în joc, să dominăm de la un capăt la altul”, a afirmat Răuţă.

Lasă un răspuns