CONFERINŢĂ DE PRESĂ | Sebastian Moga: “Sunt probleme în continuare”

Sebastian Moga, secundul lui Neagoe, cel care pregătește echipa noastră în lipsa lui Eugen Neagoe, a prefațat meciul din etapa, a 5-a cu Poli Iași și a vorbit despre gradul de implicare a fostului antrenor.

“Ne aşteptă un meci dificil împotriva unei echipe care are un start de campionat mai bun, în sensul că are două victorii, o echipă bine organizată, cu cea mai bună apărare după primele patru etape. Dar băieţii sunt pregătiţi şi sperăm că vom face un joc bun. Mergem să câştigăm la Iași. Din păcate, aveam în continuare jucători accidentaţi şi sunt slabe şanse să revină unul sau doi jucători, vom vedea la antrenamentul de astăzi. Jucătorii sunt receptivi, înţeleg că sunt la Dinamo şi ce se cere la Dinamo, dar acum au mai multă încredere în ei după victoria cu Clinceni. Avem nevoie de un rezultat bun, ca după un start ratat să mergem mai departe cu încredere.

Vorbim zilnic cu domnul Neagoe, chiar şi ieri a fost la antrenament, a intrat puţin şi pe teren pentru că nu se poate abţine. A vorbit cu băieţii, le-a spus si ce le cere pentru acest meci. Este puternic, chiar glumeam cu el şi îi spuneam că acum este nou-nouţ, cu 0 km, dar trebuie să mai treacă o perioadă, poate o săptămână, două până o să revină. Eugen nu poate să trăiască fără fotbal, el este axat pe fotbal 24 de ore din 24, se uită la fotbal, vorbim despre fotbal, nu poate să stea departe. Cu asta a crescut, cu fotbalul, meseria asta o face foarte bine şi am încredere că o să revină mult mai puternic.

Am lucrat în această săptămână şi defensiv şi ofensiv. Sunt probleme în continuare, dar acestea nu pot fi rezolvate peste noapte, o să mai dureze o perioadă în care să punem lucrurile la punct. Nu ascundem faptul că mai sunt în vizorul anumiţi jucători, probabil că vor mai fi transferaţi 2-3 jucători”, a declarat Sebastian Moga, astăzi, într-o conferință de presă.

Lasă un răspuns