Cosmin Moți a marcat în victoria cu 5-0 a lui Ludogorets, în meciul cu galezii de la The New Saints

Ludogorets, formația din Bulgaria la care evoluează trei români, a câștigat primul meci din turul trei preliminar al Europa League la scor, 5-0, împotriva galezilor de la The New Saints.

Printre marcatori, se numără și fostul jucător al lui Dinamo, Cosmin Moți. Dinamovistul a fost cel care a închis tabela de scor, după ce a marcat golul cu numărul cinci. Fundașul român se află la Ludogorets din 2012, când a fost transferat de la Dinamo pentru 400.000 de euro.

Fostul jucător al ”câinilor roșii” a evoluat în 264 de meciuri pentru bulgari, în care a marcat 32 de goluri și a oferit 13 assist-uri.

Ludogorets, echipa la care mai evoluează și un alt dinamovist, Dragoș Grigore, va juca în play-off-ul Europa League împotriva câștigătoarei dintre Maribor (Slovenia) și Rosenborg (Norvegia). Înj primul meci, norvegienii au învins cu 3-1 în deplasare.

Echipele de start:

Ludogorets: Iliev Ivanov – Nedyalkov, Forster, Moţi, Ikoko – Goralski, Biton (Swierczok ’77), Anicet (Badji ’61-– Tchibota, Keşeru, Lukoki

The New Saints: Harrison – Spender (Lewis ’69), Harrington, Davies (Hudson ’46), Marriott – Routledge, Edwards – Mullan, Brobbel, Redmond – Ebbe (Draper ’61)

Lasă un răspuns