Dan Nistor, revine după accidentare. Neagoe a dat ultimele detalii: „Va reveni etapa viitoare”

Eugen Neagoe, omul care se ocupă în această perioadă de echipei Dinamo, alături de Sebastian Moga, a dat detalii despre situația mijlocașului Dan Nistor.

„Dan Nistor va reveni etapa viitoare. La meciul cu Poli Iași are șanse foarte mari să fie în lot. Probabil că la meciul cu Târgoviște va intra în echipă. El a lipsit foarte mult în aceste etape.

Am fost azi la echipă și am vorbit cu băieții. Eu sunt sub contract cu Dinamo, iar cei de acolo au încredere în mine. Sper ca la finalul lunii să fiu zi de zi lângă jucători. Trebuie să iau o pauză de două săptămâni. Până pe 21 august nu voi reveni”, a declarat Eugen Neagoe pentru un trust de presă.

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo (30 de ani), a suferit o microleziune fibrilară la gamba stângă și a resimțit dureri, nedorind să forțeze revenirea pe teren. Dan, cel mai bun pasator activ din Liga 1, nu a bifat niciun meci în acest sezon, dar ar putea putea fi în lot vineri, în meciul cu Poli Iași. Mijlocașul lui Dinamo, a mai avut probleme similare în trecut, doar că la piciorul drept.

  • Partida dintre Politehnica Iași și DINAMO se joacă vineri, de la 21:00, în etapa a cincea a Ligii 1, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.