Concluzia lui Sebastian Moga, după eșecul cu Poli Iași: „În pregătiri am arătat altfel”

Dinamo suferă grav în această ediţie de campionat, iar echipa noastră a pierdut şi ultima partidă din campionat. Politehnica Iaşi a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe teren propriu, în etapa a cincea.

Antrenorul din Ştefan cel Mare, Sebastian Moga a fost extrem de dezamăgit de modul în care echipa sa s-a prezentat în Copou și i-a criticat aspru pe jucători, după probabil cel mai slab meci din acest început de sezon.

„Nu am arătat a echipă. Nu am arătat a ce vrem noi. Suntem Dinamo. Nu am venit… Chiar dacă am jucat cu doi atacanţi, nu am avut ocazii de gol. E păcat. Nu am venit cu centrări, nu am câştigat un duel unu la unu. Nu am avut atitudine. Ce să facem? Mergem mai departe. Felicit echipa din Iaşi. Noi muncim şi sperăm, nu avem ce face.

Nu neapărat că ne-a surprins Poli. Au fost greşeli personale. O să discutăm să vedem ce s-a făcut bine, ce am greşit. Aveam pretenţii mai mari. Au contact mult şi cele cinci absenţe. În pregătiri am arătat altfel. Acum arătăm altfel.

Să sperăm… Odată cu venirea lui Eugen Neagoe va arăta altfel echipa. Multe plusuri nu am avut la acest meci. Urmează meciul cu Chindia. Dacă nu ne schimbăm atitudinea, dacă jucătorii nu încearcă mai mult, e rău”, a declarat secundul lui Eugen Neagoe la finalul meciului.

  • Cu o singură victorie în 5 partide, Dinamo se află la cel mai slab start de sezon din istorie.