Cristi Munteanu dezamăgit de jocul lui Dinamo și îl condamnă pe Florin Prunea: “Eu consider că Prunea a greșit”

Dinamo a ajuns la a patra înfrângere din 5 meciuri după ce a pierdut, scor 0-2, meciul de pe terenul lui Poli Iaşi. Succesul cu Academica Clinceni este singurul meci câștigat de elevii lui Eugen Neagoe.

Fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, consideră că, atât jucatorii, cât și Florin Prunea sunt vinovați pentru situația dezastruoasă de la echipa noastră.

“Dacă aș găsi pe cineva vinovat în această seară, aș spune doar că principala problemă e că Dinamo n-are antrenor de atâta vreme. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu Neagoe, dar Dinamo trebuia să aibă antrenor imediat după acea problemă. Eu consider că, de a doua zi după acea semi-dramă, Dinamo trebuia să aibă antrenor.

Eu consider că Prunea a greșit aici, chiar dacă e prietenul meu. Îmi pare rău să o spun, dar Prunea a greșit. Jucătorii au nevoie de antrenori în vestiar, cu tot respectul pentru Neagoe. Ca jucător, îți trebuie «stăpân» în vestiar. Jucătorii și-au pierdut încrederea și joacă la alibi. Din păcate, ăsta-i adevărul!

Piscitelli a uitat un lucru foarte esențial, că el e portar și după aia mijlocaș. Despre Straton îmi pare rău s-o spun, dar a luat gol din 3 metri și el are 1.90 m. Primul gol e al lui. E un portar cu talie, dar cu curaj putea rezolva problema”, a spus Cristi Munteanu pentru TV Digi Sport.

Lasă un răspuns