Fostul director sportiv a lui Dinamo, detalii despre relația avută cu Ionuț Negoiță: “Este printre puţinii din ţară care nu se implică”

Cristi Bobar, fostul director sportiv la Dinamo, a vorbit la ProSport Live, despre perioada petrecută în Ştefan cel Mare. Acesta a lucrat cu Ionuţ Negoiţă, actualul acţionar majoritar al echipei, şi spune că omul de afaceri de la RIN nu se implica în alcătuirea echipei sau în deciziile tehnice, așa cum se întâmplă la rivala FCSB.

”Chiar dacă Dinamo nu este astăzi într-un moment foarte bun… patronul de acolo, Ionuţ Negoiţă, mă întreba pe mine echipa pe a doua zi. Avea foarte puţine discuţii cu antrenorii pe tema echipei sau a jucătorilor. Este printre puţinii din ţară care nu se implică. Dar, din păcate, acum nu merg lucrurile”, a spus Bobar, la ProSport Live.

Dinamo a decis să-l împrumute pe Marco Ehmann la CSM Reşiţa. Fundaşul de 19 ani, care s-a născut în Germania şi care a fost şi la juniorii Borussiei Dortmund, va juca în noul sezon la nou-promovata din Liga 2.

Cristi Bobar, preşedintele clubului spune că Ehmann se simte foarte bine la Reşiţa şi speră ca, în viitorul apropiat, acesta să ajungă la un club important: ”El este şi de acolo, din zonă, din Lugoj, chiar dacă a făcut junioratul în Germania. Zilele trecute am discutat cu el, cu părinţii lui.

Se simte foarte bine la Reşiţa. A jucat foarte bine, chiar a dat şi un gol în echipa noastră. I-am spus că vreau să-l văd la echipa naţională şi la o echipă importantă şi să vorbească frumos de noi, pentru că suntem un club serios, sau încercăm să fim”, a mai spus Bobar, la ProSport Live.

Ehmann a strâns nouă partide pentru SSC Farul în sezonul precedent al Ligii 2. Acesta a revenit la Dinamo, dar nu a intrat în planurile antrenorului Eugen Neagoe, astfel că a fost, din nou, împrumutat. Contractul său cu ”câinii” este valabil până în 2024.

Lasă un răspuns