Claudiu Vaișcovici, e îngrijorat după partida cu Poli Iași. Pe cine recomandă pentru a prelua frâiele echipei

Claudiu Vaișcovici, fost jucător al lui Dinamo în perioada 1988-1990, este dezamăgit de rezultatul “câinilor”, din partida de vineri seară, din “Copou”.

După Poli Iaşi – Dinamo 2-0, a patra înfrângere în cinci meciuri pentru echipa noastră, Claudiu Vaişcovici i-a ironizat pe jucătorii lui Sebastian Moga pentru startul slab de sezon. Fostul mijlocaș al echipei din Ștefan cel Mare este îngrijorat și crede că dinamoviștii pot încheia sezonul pe loc de baraj dacă nu vor investi în jucători valoroși.

„Cred că dacă prindem locul 12, de baraj, e bine. Mai avem o șansă acolo, la baraj. Spunea Florin Prunea că face curățenie după Mircea Rednic și aduce jucători de valore. Se vede valoarea.

Dacă ar avea calitate echipa, nu ar avea și rezultate? Dacă nu ai materie primă, ce să faci? Poți să-i calci și în picioare, nu ai ce să le faci! Astăzi, toate non-valorile se adună la Dinamo!”, a declarat Claudiu Vaișcovici pentru ProX.

Claudiu Vaișcovici l-ar vedea pe Ionel Ganea antrenor la Dinamo. “Ionel Ganea e mâna forte, dar dacă nu ai materie primă, ce să faci?

Poţi să-i calci şi în picioare, nu ai ce să le faci! Astăzi, toate non-valorile se adună la Dinamo”, a mai declarat Claudiu Vaişcovici.

  • 13 milioane de euro este valoarea lotului ”câinilor”, potrivit transfermarkt.com. Filip Mrzljak este cel mai scump fotbalist al lui Dinamo, cota lui de piață fiind de 1.2 milioane de euro.

Lasă un răspuns