Dinamo continuă căutarea unui antrenor. Un nou nume pe lista oficialilor

Echipa noastră a pierdut cu Poli Iași, scor 0-2, iar fotbaliștii formației din Ștefan cel Mare și-au găsit cu greu cuvintele după meci.

Cinci etape scurse din noul sezon al Ligii 1, iar Dinamo ocupă locul 12 în campionat cu doar 3 puncte acumulate. Aceasta este o situație alarmantă. Conducerea este în conflict deschis cu fanii, iar pe banca tehnică nu stă Eugen Neagoe, antrenorul contestat încă de la început de ultraşi, ci doar secundul acestuia, Sebastian Moga.

Se anunță revenirea lui Neagoe la cârma echipei, în ciuda situaţiei dificile pe care a traversat-o la partida cu Universitatea Craiova. Conform unor surse din presă, Neagoe a continuat să pregătească echipa şi în această perioadă în care pe bancă s-a aflat Sebastian Moga, secundul său.

Dacă Neagoe nu va reveni în cele din urmă la echipă, oficialii clubului iau în calcul, numirea lui Ionel Ganea. Fostul internațional este considerat mână forte în vestiar, liber de contract şi are trecut dinamovist. În plus, îndeplineşte unul dintre criteriile cele mai importante pe care le caută oficialii clubului. Aceştia vor pe banca tehnică a lui Dinamo un tehnician român.

Lasă un răspuns